Menu

Werken in de zorg via PDZ

  • 12 september 2024
  • 13 september 2024

Hoe vind je snel een baan in de zorg?

Ramon verhuisde 2,5 jaar geleden vanuit Spanje naar Nederland. Na een tijd in de Achterhoek besloot hij op zoek te gaan naar werk in een stedelijke omgeving. In januari begon hij met solliciteren via verschillende kanalen. Al snel vond hij via Indeed een vacature bij PDZ. “Ik solliciteerde en binnen een uur kreeg ik een reactie,” vertelt Ramon. Ons team gaf hem meerdere opties en binnen korte tijd kon hij beginnen in de thuiszorg.

Hoe zorgt PDZ ervoor dat je goed begeleid wordt?

Een van de grootste voordelen van werken via PDZ is de persoonlijke begeleiding. Ramon werkt momenteel voor Evean, maar heeft nog steeds wekelijks contact met onze collega. “Ze zorgt dat ik altijd goed voorbereid ben,” zegt Ramon. “Als ik iets nieuws moet doen, krijg ik vooraf alle informatie, en na mijn dienst vraagt ze altijd hoe het is gegaan.”

Is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling?

Ramon werkt als ZZP’er en combineert verschillende opdrachten, maar hij is ook druk bezig met zijn persoonlijke ontwikkeling. Hij leert de Nederlandse taal en wil verder groeien in de zorg. “Ik leer elke dag iets nieuws,” deelt Ramon enthousiast. Wij ondersteunen hem hierbij door niet alleen werkmogelijkheden aan te bieden, maar ook door hem de ruimte te geven om te blijven leren en groeien.

Wat maakt het werk in de zorg waardevol?

Voor Ramon draait werken in de zorg om meer dan alleen een inkomen. “Het opbouwen van vertrouwen met cliënten is het allerbelangrijkst,” vertelt hij. Dankzij zijn werk maakt hij echt een verschil in het leven van mensen die aan het revalideren zijn. Die persoonlijke voldoening is iets waar veel zorgprofessionals werkplezier uit halen.

Waarom kiezen voor PDZ?

Ramons verhaal laat zien hoe PDZ je snel aan een baan helpt, je ondersteunt in je dagelijkse werkzaamheden en je helpt om te blijven groeien. Of je nu ervaring hebt in de zorg of net begint, wij zorgen dat je een baan vindt die bij jou past, met de juiste begeleiding. Ben je klaar voor de volgende stap in je (zorg)carrière? Ontdek wat PDZ voor jou kan betekenen.

Sluiten